Vino cu bicicleta și ai intrarea liberă la Astra Film Cinema

0

Cinefilii sunt așteptați joi, 9 martie, începând cu ora 19 la  Astra Film Cinema să vadă Biciclete contra mașini / Bikes vs Cars, în regia lui Fredrik Gertten. Filmul prezintă o problemă de actualitate, cum ar fi criza globală (clima, resursele Terrei, oraşele, a căror suprafaţă este cucerită de tot mai multe maşini) Intrarea este gratis pentru bicicliști. Iar, la finalul proiecției, spectatorii vor putea discuta cu reprezentanții Tura în Natură pe tema filmului.

„Cât de bike-friendly este Sibiul? Radiografiem confruntarea dintre biciclete și mașini în orașul nostru după proiecția filmului într-o discuție liberă cu membrii Asociației Tură în Natură”, declară organizatorii pe pagina de facebook.

Bicicleta ar fi un extraordinar mijloc de schimbare, însă în unele metropole mersul cu bicicleta este o adevărată luptă pe viață și pe moarte. Cum arată situația în cele mai populate metropole ale lumii? În São Paulo locuiesc 20 de milioane de oameni, sunt peste 7 milioane de mașini înmatriculate, iar un biciclist este ucis în fiecare săptămână. Mai multe detalii, veți afla joia viitoare.

Prețul unui bilet este în valoare de 6 lei și pot fi achiziționate cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu).  Mai multe informații la tel: 0751.166.516

 

 

Lasă un răspuns