Wizz Air -Sibiu ” A Patinat Cu Întârzieri De 2 ore “

Două curse ale companiei a înregistrat întârzieri vineri, pe Aeroportul Internațional din Sibiu, din cauza condițiilor meteo de iarnă

Cursa de Londra care trebuia să aterizeze vineri, la Sibiu, la ora 00.50, a avut o întârziere de o oră jumătate, aterizând la ora 02.22, potrivit site-ului aeroportului sibian.

Și cursa Wizz Air de la Dortmund care era programată să sosească vineri, la Sibiu, la ora 12.20 a aterizat cu o întârziere de peste două ore, în jurul orei 14.30, conform aceleași surse.

 O primă întârziere apărută la începutul zilei, la plecarea unei aeronave Wizzair, a antrenat întârzieri similare pentru următoarele două zboruri, operate cu aceeași aeronavă, pe parcursul zilei.

Din celelalte patru zboruri programate astăzi, alte trei au înregistrat întârzieri, nu mai mari de 90 de minute, din cauza condițiilor meteo nefavorabile de la Sibiu, dar și a condițiilor meteo de pe aeroporturile de plecare.

La Aeroportul Internațional Sibiu, zăpada a continuat să cadă, dar prin intervenția permanentă a utilajelor de deszăpezire, au fost menținute condițiile de operare pe timp de iarnă.

 

Lasă un răspuns