Zig Zag România prin Sibiu: Dorim să arătăm lumii întregi că avem o țară frumoasă în care merită să rămâi

Zig Zag prin Sibiu

Au trecut deja doi ani de când echipa Zig Zag călătorește prin România, însuflețită de Ziggy, spiritul aventurii și cunoașterii. Până acum au parcurs integral 18 judete: Botoșani, Suceava, Maramureș,Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș, Caraș Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Vâlcea, Gorj, Hunedoara, Alba, Cluj, Sălaj și Bistrița-Năsăud! Au întalnit peste 1000 de români deosebiți din toate domeniile de activitate! Sute de obiective turistice s-au „oprit” pentru totdeauna in fotografiile lor.
În doi ani au  strans peste 30 de carti despre toate acestea! 
 • Această pasiune ne-a unit într-o echipă de tineri cu scopul de a descoperi și promova cele mai frumoase locuri din România și oameni care pot fi modele pentru generația noastră.
  Pentru o perioadă de 5 ani casa noastră este în fiecare județ din România. Am lăsat confortul orașului Iași, părerile celor din jur și teama de necunoscut pentru a călători minim 30 de zile în fiecare județ. Pe 16 august 2014 am pornit în călătoria vieții noastre.
  Dorim să arătăm lumii întregi că avem o țară frumoasă în care merită să rămâi.
  Organizăm activități de promovare și dezvoltare a potențialului turistic românesc: expozitii de fotografie, video-uri de prezentare turistică, jurnale de călătorie, cartografiere online, evenimente și târguri de turism.„ spun cei din echipa Zig Zag prin România

Echipa Zig Zag, a ajuns pentru prima dată la Sibiu, dacă vrei să-i cunoști, te invităm la evenimentul, Zig Zag prin Sibiu. Acesta va avea loc miercuri 12 iulie în incinta Hotelului Golden Tulip Ana Tower, de  pe strada școala de Înot. Indiferent că faci parte dintr-o asociație, agenție de turism, deții o unitate Horeca sau pur și simplu îți place să călătorești acest eveniment este pentru tine.

Intrarea la aces eveniment este gratuită și te poți înscrie aici:  http://bit.ly/2t32ge6  

  • ”Împreună cu Echipa Zig Zag prin România călătorim 5 ani prin toată țara cu scopul de a surprinde unicitatea locurilor și poveștile de viață ale românilor autentici pentru a crea cea mai frumoasă carte de vizită a României.În ultimii 2 ani am vizitat 18 județe, am descoperit peste 1500 de obiective turistice și 500 de povești de viață. De ce să vii la acest eveniment ? 

   

   • Vei afla o nouă pespectivă despre Sibiu din punct de vedere turistic
   • Vei descoperi ce obiective turistice am vizitat în cele 40 de zile în județul Sibiu
   •  Vei cunoaște Echipa Zig Zag prin România
   • Te vei bucura de un moment artistic
   •  Vei avea ocazia să socializezi cu oameni activi si implicați din județ
   • Vom avea surprize și vei putea câstiga premii
   • Vei vedea cea mai frumoasă panoramă a SibiuluiIntrarea este liberă!

  Capacitatea restaurantului este de 100 de locuri. Te încurajăm să vii însoțit.

  Participarea la eveniment se face pe bază de formular online.„ anunță organizatorii pe pagina evenimentului Zig Zag prin Sibiu

  Pentru mai multe informații despre ce am descoperit până acum, accesează site-ul nostru :
  http://snip.ly/nwje9#https://zigzagprinromania.com/blog/

  Uimește-mă povestind, descoperă-mă călătorind! 

  Lasă un răspuns