Stiri Si Informatii

Pentru că iubim Sibiul

0 407

Pagina “Sibiul in imagini” a fost inființată în anul 2013. Noi am dorit să ne exprimăm dragostea și admirația față de orașul nostru. Pentru început, postam 2-3 imagini pe săptămână, dar, am primit multe mesaje, am avut multe aprecieri, așa că am început să postăm tot mai mult.
De curând, am depășit pragul de 23 000 urmăritori ai paginii. La cererea dumneavoastră, am decis sa deschidem și ziarul online.
Prin acesta, dorim sa arătăm cât de mult iubim Sibiul. Orașul nostru trebuie să fie recunoscut de toată lumea, ca fiind unul dintre cele mai frumoase din România. Nu degeaba am fost Capitală Cultural Europeană în anul 2007!
Vă mulțumim tuturor pentru aprecierile și mesajele trimise! Prin intermediul acestora, ne demonstrați tot mai mult ca și dumneavoastră iubiți Sibiul, la fel de mult ca noi! Acest lucru, ne face bucuroși, și nu numai. Ne face mândri că suntem Sibieni. Așa ar trebui să fim toți, foarte mândri de orașul nostru,pentru că este unul foarte frumos. Mulți și-ar dori să locuiască aici!

Lasă un răspuns