Stiri Si Informatii

Video-Noi i-am întrebat,ei ne-au răspuns ! Protest Sibiu 3 Februarie

0 1.514

În continuare, românii din toată ţara ies în stradă, pentru a protesta împotriva OUG 13/2017.

Vineri, 3 februarie, peste 20000 de sibieni, au mărşăluit pe principalele bulevarde din oraş, Aceştia au reluat traseul parcurs de participanţii Revoluţiei din 1989.

Prin intermediul unor interviuri acordate colegilor noştri, am aflat părerea multora dintre protestatari.

„Suntem optimişti, nu ne dăm bătuţi, ne considerăm frustraţi de tot ce se întamplă. Partidul acesta, care defapt nu are nici o doctrină şi nu ascunde decât nişte hoţi, ne-a scos în stradă, nu ne mai putem vedea de profesie, nu mai putem avea speranţă pentru copiii noştri, nu se mai suprapune educaţia pe care le-am dat-o. Am 45 de ani, am fost student în anii 90`, în timpul Revoluţiei. Am fost bătuţi de minerii lui Ion Iliescu. Se repetă acelaşi scenariu după 25 de ani, este inadmisibil! Am un mesaj pentru Liviu Dragnea: Domnule Dragnea, este iandmisibil să te porţi în halul acesta! Iţi spune un om cu doi copii, un om care a avut bunicii care au luptat în ţara asta, în razboaiele din 45`. Revenim la mesaj, retrage ordonanţele, încearcă să gândeşti lucid, încearcă să gândeşti european, încearcă să te poziţionezi alături de aliaţii noştri, încearcă să gândeşti că nu eşti singur, trebuie să respecţi o ţară!” a declarat unul dintre participanţii la protest.

Întrebaţi ce cred despre acest protest, aceştia au răspuns:

“Aceste proteste schimbă, cu adevărat schimbă! Aceste proteste arată că suntem vii, că avem raţiune, că suntem nişte oameni europeni, că nu mai suntem nişte oameni care să avem vreo legătură cu alte ţări, cu Rusia. S-a terminat!”

Unul dintre protestanţi are şi un mesaj pentru toţi românii care ies în stradă:

“Vă iubim, sunteţi extraordinari, ţineţi-vă tare! Să ştiţi că orice societate are o tendinţă naturală de vindecare! Ne vom vindeca, o să vedeţi! O sa fie bine! Avem nevoie de curaj!”

Organizatorul protestului, Doru Apostol spune:

“Toate protestele acestea vor schimba ceva! Cred în schimbare! Guvernul îşi va da demisia! Întâi trebuie să abroge ordonanţa de urgenţă”, iar apoi îşi pot da demisia! Trebuie anchetaţi pentru grup infracţional organizat! Nu este normal să pui în pericol o ţară întreagă!”

La fel ca în fiecare seară, şi astăzi, va avea loc protestul. Acesta va fi transmis live pe pagina de Facebook Sibiul În Imagini.

Noi i-am întrebat,ei ne-au răspuns !SB&BV TV

Posted by Sibiul în Imagini on 4 Februarie 2017

Foto: Răzvan Rodean

Video: Ovidiu Bălăcescu

Lasă un răspuns